keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Hyvää joulua!

Pinnalla on saanut tämän vuoden myyjäiset pakettiin ja valmistautuu joulun viettoon. Niin ja tietysti uuden vuoden vastaanottoon. Siinä meni Pinnallan ensimmäinen täysi kalenterivuosi ja töitä on kyllä tullut tehtyä, huh. Päälimmäisenä jäi mieleen kankaankudontamaratonit Turun ammattikorkeakoululla, Pinnalla puistossa -juhlat ja ah niin ihanat hokemat, jotka töitä tehdessä naurattivat joka kerta. Vuoden 2010 saldoa ovat olleet mm. "Janette ei tajuu", "Laitanko mä sähköpostia? Meni jo!", "Totta!", "Si si", "Jos et nyt kumminkaan", "Heitä femma" (pinnallan kassasta)...jne jne. Tunnaribiisinä Pinnallan työhuoneilla tänä vuonna on ollut se yksi keksi-mainoksen musiikki, se kun vaan jää päähän soimaan. Na-na-na-na-naa-na-na-nanna. Na-na-na-na! Vai mitä ne siinä mainosti? Jotain ulkomaanreissuako?

Siinä Pinnallan vuosi lyhykäisyydessään ja eikun ensi vuotta odottamaan. Ensi vuonnahan on Turun kulttuuripääkaupunkivuosi, eli eiköhän niitä myyjäisiä taas ilmaannu.
Eli hyvät joulut kaikille ja ihanaa uutta vuotta! Palataan taas astialle ensi vuonna.
Ps. 8.12.2010 oltiin myös Turun Sanomissa... Jee! Kuva on kovin pieni, mutta siellä ne roikkukorvikset ja sormus lymyilevät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti